Skip to main content Skip to search

Често задавани въпроси

В България има огромно предлагане на счетоводни услуги – на всеки ъгъл има счетоводна кантора, къща или компания, която предоставя една или повече услуги на потребителите. Това е плюс за потребителя, от гледна точка на конкуренцията, но може да бъде проблем, от гледна точка на качеството, сигурността и ефективността на предлаганите услуги.
Прецизният и ефективен счетоводител е като личният ви лекар, по отношение на делата на компанията ви и взаимовръзките с държавата и данъчните. Затова нашият съвет е да търсите оптимално съотношение качество/цена и най-вече сигурност и дълготрайни отношения. Те са в полза на всички.

Като при повечето консултантски услуги разходите за външна компания са по-малки, отколкото бихте платили за поддръжката на ваш, собствен счетоводен отдел. Затова и външните счетоводни услуги се радват на широка популярност. Конкретната цена на счетоводната услуга е в зависимост от сложността и обема на извършваните операции и дейности – брой фактури, оборот на компанията, заетият персонал и т.н. специфични изисквания.
Можете да получите от нас приблизителна оферта, чрез искането за индивидуална оферта, на първа страница на нашия сайт, която може да бъде прецизирана допълнително, след уточняване на всички детайли за вашата компания. Ценова информация има и в секцията „Цени“ на сайта.
Постарали сме се да имате начален ориентир, който да ви даде представа за нашите цени и ценообразуване, за да бъдем максимално коректни с вашата компания.

Чрез първа страница на сайта ни можете да подадете индивидуализирано искане за оферта, като попълните формата.
Допълнително подробна ценова информация можете да намерите в подстраница „Цени“.
Ако след това имате допълнителни въпроси ще се радваме да ни се обадите и да ни попитате, а ние ще ви отговорим максимално коректно, за да бъдем полезни за вас и вашата дейност.

Да. Взаимоотношенията между вашата компания и счетоводна кантора „Мирчеви Акаунтинг“ се официализират чрез договор. В този договор нашата кантора поема ангажименти към вашата компания за всички необходими дейности, които ще извършваме за вас. За повече подробности ни се обадете за среща, за да ви разясним всеки важен детайл и обстоятелство, което държим да направим, преди сключването на договора.

Разбира се. Ние държим на това обстоятелство. Трябва да се запознаем с вас и вашите проблеми, за да можем не само да ви дадем прецизна и точна цена, но и за да ви обясним ясно нашите ангажименти и детайли.
Информираността на нашите бъдещи клиенти осигурява ясни, прозрачни и коректни взаимоотношение за дълги години. Това е и нашата практика.

Като всеки експерт и в много други области, така и счетоводителите, които работят интензивно с много различни компании, в различни индустрии и типове компании имат по-богата практика. Това означава, че те са срещали много повече ситуации и могат значително по-добре да посрещата предизвикателствата на законодателството и свързанитес него отношения.
Отделно от това нашите счетоводители се занимават с данъчните ревизии на същите тези много и различни клиенти и тук практиката ни е безупречна и максимално ефективна, за компаниите, които ползват нашите услуги.