Skip to main content Skip to search

Клиенти

PNE Wind logo

Немската компания PNE WIND е създадена през 1994 година и е един от пионерите, в създаването на ветропаркове. Компанията има повече от 200 реализирани проекта в Европа, Северна Америка и Южна Африка. През 1998 година компанията се листва на борсата, а през 2014 инсталираните от нея мощности надминават 2 000 MW.

Kingly

Кингли е английска компания, производител на промоционални изделия от висококачествен текстил. Фабриките на компанията са разположени и оперират в Европа.

Montessori

Детска къща Монтесори е сертифицирана, по методите на д-р Мария Монтесори, детска градина, която е едно от най-добрите и търсени детски заведения в София. Детска къща Монтесори е разположена в уютна къща, наподобяваща домашната среда и разполагаща с голям и защитен двор за свободна игра, организирани физически упражнения за развитие на грубата моторика и градинарство. Музиката и изкуството са част от образователната програма, преподавателите са българи и чужденци, а средата е двуезична – български и английски.

ZoneLed

Онлайн магазин, който предлага качествено LED осветление в Германия, Австрия и други европейски страни.

Water Fuel Engineering  е пионер в разработването и производството на автономен електролизьор, който разделя водата на водород и кислород, евтино, ефективно и безопасно.

Резултатът е серия от продукти за автомобилната, битовата и промишлена индустрия, които работят заедно с конвенционалните изкопаеми горива за намаляване на емисиите и подобряване на топлинната ефективност.

Софтуерна компания от България, която представя иновативен продукт за управление на процеси в компаниите. CRM, управление на производството, анализи и отчети, управление на продажбите и много други функции, без които компанията ви не може да се конкурира на съвременния пазар.

autism-bg

Разположен в слънчева къща с двор за игри, дневен център ТАЦИТУС е създаден, за да помогне на родителите на деца с аутизъм и специални образователни потребности да намерят висококачествена, ежедневна професионална грижа, подкрепа и консултация за своите неповторими деца. Място, където те да получат възможност да развият своя пълен потенциал в атмосфера на уют, разбиране и позитивно отношение. Мултидисциплинарният екип от специалисти – детски психолози, логопеди, специални педагози, възпитатели и др.

Denarco partners

Италианска счетоводна къща, която подпомага клиентите си в областта на бизнес сливанията, корпоративни придобивания и операции и други всекидневни дейности на компаниите.

 „Макс травел” е агенция поставяща си нелеката задача да Ви поднесе по най-добрия начин красивите кътчета на нашата планета. Ще работим за тази наша кауза с енергия, добро настроение и в духа на взаимна коректност и отговорност!