Skip to main content Skip to search

За компанията

Счетоводна кантора „Мирчев Акаунтинг” ООД

е консултантско дружество, което предоставя широк спектър от счетоводни услуги, на компании от различни индустрии, браншове и дейности.

Компанията е създадена през 2013 година и оттогава се грижим за счетоводните, данъчни и финансови дела на нашите клиенти, с цялата необходима отговорност и прецизност, която е необходима в отношенията с държавата и законите.

Екипът на компанията се създава през всичките тези години, като и досега основен принцип е обучението на нашите служители да се осъществява изключително вътре в компанията, съгласно нашите стандарти и правила, при обслужването на клиентите ни.

Управители на компанията са господин и госпожа Мирослав и Мария Мирчеви, счетоводители с богат опит и професионализъм в професията си.

Компанията разполага с офис, в центъра на град София, където посрещаме нашите клиенти и можем да дискутираме техните задачи и предизвикателства. Повече информация ще намерите в раздела за контактна информация, а също така можете да се обърнете към нас, чрез формата за запитвания или просто по телефона.